Hoe verleng ik mijn abonnement?

Je kunt het abonnement al vroegtijdig verlengen. Het abonnement gaat pas in op de verloopdatum van het oude abonnement.

Stap 1. Log in op Waarneembemiddeling.nl.
Stap 2. Klik op het pijltje naast je naam rechtsboven op het scherm en kies voor 'abonnementen'.

Stap 3. Bovenaan zie je 'Lopende abonnementen'. Klik rechts op het pijltje en kies voor 'Verlengen'.
Stap 4. Je komt nu in de betaalmodule. Klik op 'Ik wens een digitale factuur per e-mail te ontvangen (PDF)'.
Stap 5. Vink de box 'Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals getoond op de website' aan en klik op 'verder'.
Stap 6.
Controleer de gegevens en klik op 'betalen'.

Let op; het abonnement verloopt automatisch op 31 december; opzeggen is dus niet nodig.