Hoe verleng ik mijn lidmaatschap?

Je kunt jouw lidmaatschap al vroegtijdig verlengen. Het lidmaatschap gaat pas in op de verloopdatum van het oude lidmaatschap.

Stap 1. Log in op Waarneembemiddeling.nl.
Stap 2. Klik op het pijltje naast je naam rechtsboven op het scherm en kies voor 'lidmaatschappen'
Stap 3. Bovenaan zie je 'Lopende lidmaatschappen'. Klik rechts op het pijltje en kies voor 'Verlengen'.
Stap 4. Je komt nu in de betaalmodule. Klik op 'Ik wens een digitale factuur per e-mail te ontvangen (PDF)'.
Stap 5. Vink de box 'Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals getoond op de website' aan en klik op 'verder'.
Stap 6.
Controleer de gegevens en klik op 'betalen'.

Het abonnement verloopt automatisch na een jaar; opzeggen is dus niet nodig.

Let op: Vanaf 1 januari 2019 nemen we afscheid van de abonnementen voor het zoeken naar vacatures en ANW-diensten! Tot en met eind december 2018 kun je je abonnement gebruiken zoals je gewend bent, dus voor het zoeken naar ANW-diensten, vacatures en waarnemingen. Vanaf januari 2019 kun je met jouw lidmaatschap gebruik maken van drie interessante voordelen.