De MedWB-app werkt niet

Vervelend! Check eerst of je de laatste update van de MedWB-app hebt. Momenteel is de nieuwste versie: 1.1.5. Heb je deze versie nog niet, verwijder dan eerst de oude versie van je telefoon en download dan de nieuwste versie.

Heb je deze update gedaan en werkt de app nog steeds niet? Neem dan contact op met de helpdesk en geef hen de volgende informatie:
  • Wat voor toestel je hebt;
  • welke versie van het besturingssysteem je hebt;
  • wat je deed toen je een foutmelding kreeg;
  • en welke foutmelding je zag.
Aan de hand van deze informatie kunnen wij proberen het probleem op te lossen.

De helpdesk is bereikbaar via +31 888 - 22 55 77 of info@waarneembemiddeling.nl.