Hoe meld ik een vacature af?

Een vacature (loondienst, praktijkovername of korte / lange waarneming) staat één maand online. Na deze periode vind je de vacature bij 'werk plaatsen' en dan 'verlopen'. Als de vacature binnen een maand al is ingevuld, is het belangrijk om deze af te melden. Zo voorkom je dat werkzoekenden de tijd en moeite nemen om te reageren terwijl de vacature niet meer open staat.

Je vindt de vacature door te klikken op 'werk plaatsen' en dan op 'actief' (links in het grijze scherm). Klik op de vacature en klik op afmelden. De vacature verplaatst zich nu van 'actief' naar 'afgemeld'.