Ik ben mijn wachtwoord / account kwijt

Ben jij je wachtwoord vergeten? Via https://app.waarneembemiddeling.nl/forgotpassword kun jij jouw wachtwoord opnieuw instellen.

Weet jij niet meer met welk e-mailadres jij een account hebt op Waarneembemiddeling.nl? Neem dan contact op met de helpdesk. Aan de hand van jouw BIG-nummer of eventuele e-mailadres(sen) die het mogelijk kunnen zijn, proberen wij jouw account terug te vinden.

De helpdesk is bereikbaar via +888 - 22 55 77 of info@waarneembemiddeling.nl.