Ik wil mijn account inactiveren (uitschrijven)

Wat jammer dat je het account wil inactiveren. Dat kan onder ‘mijn profiel’, vervolgens klik je onderaan de pagina op 'mijn account inactiveren'. Je ontvangt een e-mail waarmee je de beëindiging bevestigt.

We horen graag via info@waarneembemiddeling.nl wat de reden is van je accountopzegging, want met jouw feedback kunnen we ons platform blijven verbeteren.

Let op: inactiveren van je account houdt in dat jouw gegevens niet meer bereikbaar zijn en dat jij niet meer vindbaar bent voor andere gebruikers van Waarneembemiddeling.nl. Ook heb je geen toegang meer tot jouw ontvangen of verstuurde facturen en contracten. Heb jij in persoonsgegevens, contracten, facturen of andere documenten gedeeld met huisartsen, huisartsenposten of zorginstellingen omtrent uitwisseling van werk? Dan blijven jouw documenten en gegevens wel zichtbaar voor deze gebruikers. Dit is namelijk vereist in verband met fiscale wet- en regelgeving. Heb jij diensten overgenomen of diensten overgedragen aan andere huisartsen, dan blijft dit ook zichtbaar voor de andere partij en de betreffende huisartsenpost. Verder blijven jouw berichten aan andere gebruikers in hún berichtenbox zichtbaar. Wil je in de toekomst je account weer activeren? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar info@waarneembemiddeling.nl