Ik wil mijn account inactiveren (uitschrijven)

Je hebt de keuze tussen het inactiveren óf verwijderen van jouw account. Ga hiervoor naar 'Mijn account' en vervolgens naar 'Account inactiveren/verwijderen'.

We horen graag via info@waarneembemiddeling.nl wat de reden is van je accountopzegging, want met jouw feedback kunnen we het platform blijven verbeteren.

Het inactiveren van je account houdt in dat we jouw gegevens bewaren, zodat je op een later moment je account weer kunt activeren. Na het inactiveren van je account kun je niet meer inloggen. Je kunt niet meer bij jouw gegevens en je bent niet meer vindbaar bent voor andere gebruikers van Waarneembemiddeling.nl.

Heb jij persoonsgegevens, contracten, facturen of andere documenten gedeeld met andere gebruikers en organisaties omtrent uitwisseling van werk? Dan blijven jouw documenten en gegevens wel zichtbaar voor deze gebruikers. We bewaren je gegevens in onze database. Wil je in de toekomst je account weer activeren? Dat kan! Klik dan bij inloggen op 'wachtwoord vergeten' en volg vervolgens de activatie instructies.

Het verwijderen van je account houdt in dat jouw persoonsgegevens definitief worden verwijderd uit de database. Gebruikers die berichten, documenten, facturen, overeenkomsten of andere gegevens van jou hebben ontvangen, kunnen deze niet meer inzien. Let op: heb jij als waarnemend huisarts op een huisartsenpost gewerkt en documenten via Waarneembemiddeling.nl gedeeld, organiseer dan samen met de desbetreffende huisartsenpost(en) dat zij die documenten bewaren in kader van de Wkkgz.

Wanneer je geen membership afneemt, blijft jouw account bestaan. Zonder membership kun je bepaalde features niet meer gebruiken.