Skip to content

Hoe plaats ik een vacature?

Stap 1. Een praktijk aanmaken
Maak een locatie aan waar de vacature plaats gaat vinden. Dit is een eenmalige actie. Klik op Werk plaatsen en vervolgens op Mijn locaties. Hier zie je de praktijken die in het verleden mogelijk al zijn aangemaakt. Staat hier nog geen praktijk? Of wil je een nieuwe praktijk aanmaken? Klik dan op Toevoegen.

Stap 2. Kies het type vacature
Ga terug naar Werk plaatsen en kies de beroepsgroep en het soort vacature. Na Ga verder kies je de locatie die je bij Stap 1. hebt aangemaakt. Je ziet nu naar hoeveel kandidaten de vacature wordt gestuurd. Deze match wordt gemaakt op basis van postcode. Kandidaten geven een postcodegebied aan in hun profiel, waarbinnen ze willen werken. Dit wordt gekoppeld aan de postcode van de vacature.

Stap 3. Vul de vacaturegegevens in
Vul de duur van de vacature in en schrijf een passende titel. Bij Toelichting kun je de inhoud van de vacature typen. Heb je al zelf een PDF of JPEG bestand opgemaakt? Dan kun je deze als bijlage toevoegen en in het tekstveld hiernaar verwijzen.

Onder de Bijlage kun je de vacature uploaden. Je hebt nu drie mogelijkheden:

  • Vacature plaatsen: de vacature wordt 7 dagen online gezet en gemaild naar alle kandidaten die hebben aangegeven dat ze in jouw postcodegebied willen werken. Na 7 werkdagen kun je tegen betaling jouw vacaturepublicatie verlenging voor de duur van 28 dagen.
  • Bewerken: je gaat terug naar de velden waar je zojuist ook was en kunt de vacature wijzigen.
  • Afmelden: je kunt de vacature afmelden, bijvoorbeeld wanneer deze inmiddels is ingevuld of wanneer je de vacature toch niet online wil zetten. 


Feedback and Knowledge Base