Hoe plaats ik een vacature?

Op Waarneembemiddeling.nl plaats je eenvoudig vacatures online.

Stap 1. Voeg het adres toe in jouw profiel
Voor het plaatsen van een vacature is het belangrijk dat je jouw adres in je profiel invult. Dit adres hebben wij nodig voor het toesturen van de factuur. Dit is een eenmalige actie. Klik na inloggen rechtsboven op je naam. Klik vervolgens op 'mijn profiel' om je gegevens in te vullen.

Stap 2. Een praktijk aanmaken
Maak een locatie aan waar de vacature plaats gaat vinden. Ook dit is een eenmalige actie. Klik op 'werk plaatsen' en vervolgens op 'mijn locaties'. Hier zie je de praktijken die in het verleden mogelijk al zijn aangemaakt. Staat hier nog geen praktijk? Of wil je een nieuwe praktijk aanmaken? Klik dan op 'toevoegen'. Als je dit hebt gedaan, klik je wederom op 'werk plaatsen'.

Stap 3. Kies de type vacature
Kies de beroepsgroep waarvoor de vacature bedoeld is en de type vacature. Je ziet nu het tarief voor het plaatsen van deze vacature. Klik op 'ga verder'. Hier kies je de praktijk die je eerder hebt aangemaakt. Je ziet nu naar hoeveel kandidaten de vacature wordt gestuurd. Deze match wordt gemaakt op basis van postcode. Kandidaten geven een postcodegebied aan in hun profiel, waarbinnen ze willen werken. Dit wordt gekoppeld aan de postcode van de vacature.

Stap 4. Vul de vacaturegegevens in
Vul de duur van de vacature in en schrijf een passende titel. Bij 'toelichting' kun je de inhoud van de vacature typen. Heb je al zelf een PDF of JPEG bestand opgemaakt? Dan typ je in het veld 'zie bijlage'.

Onder de 'bijlage' kun je de vacature uploaden. Je hebt nu 3 mogelijkheden:

Vacature plaatsen -> Je komt in de betaalmodule, rekent af en de vacature wordt één maand online gezet en gemaild naar alle kandidaten die hebben aangegeven dat ze in jouw postcodegebied willen werken.
Bewerken --> Je gaat terug naar de velden waar je zojuist ook was en kunt de vacature wijzigen.
Afmelden --> Je kan de vacature afmelden, bijvoorbeeld wanneer deze inmiddels is ingevuld of wanneer je de vacature toch niet online wil zetten.