Hoe plaats ik een dienst?

Wist je dat het plaatsen van ANW-diensten op onze site gratis is? Volg onderstaande stappen om een dienst te plaatsen:

Stap 1.
Ga na inloggen naar 'werk plaatsen' en kies 'huisarts' en vervolgens 'huisartsenpost'. Klik op 'ga verder'.

Stap 2.
Kies hier de huisartsenpost waarop de dienst plaatsvindt. Klik op 'ga verder'.

Stap 3.
Kies de datum en de dienstcode. Vul vervolgens een toelichting in. Geef aan of je zelf de ingeroosterde bent of dat je de dienst namens een andere huisarts plaatst. In dat laatste geval geef je aan wie de oorspronkelijke ingeroosterde was. Geef aan wat het tarief is.  

Je hebt nu 3 mogelijkheden:

  • direct plaatsen -> de dienst wordt online gezet en gemaild naar alle waarnemend huisartsen*. Je dienst blijft online totdat je deze zelf afmeldt OF totdat de datum waarop de dienst plaatsvindt gepasseerd is. Na plaatsing wordt de dienst doorgemaild naar de geaccepteerde waarnemers*.
  • bewerken --> Je gaat terug naar de velden waar je zojuist ook was en kan de vacature wijzigen.
  • afmelden --> Je kan de dienst direct afmelden, zonder dat deze wordt doorgestuurd en online gezet. Voor deze optie kun je kiezen als je al een waarnemer hebt gevonden. Dit is niet alleen handig voor je administratie, maar ook voor de huisartsenpost. Na afmelden ontvangt de huisartsenpost namelijk direct een melding over de roosterwijziging, zodat ze de dienst in het rooster kunnen verwerken.
* Berichtinstellingen
Diensten worden per e-mail doorgestuurd naar de geaccepteerde waarnemers van de betreffende post. Zij kunnen zelf in hun account aangeven hoevaak ze de diensten willen ontvangen, bijvoorbeeld direct, dagelijks of wekelijks. Het is ook mogelijk dat geaccepteerde waarnemers hun vacature-alerts hebben uitgeschakeld. 

Feedback and Knowledge Base