Skip to content

Ik heb een overeenkomst ontvangen. Wat moet ik doen?

Jouw opdrachtgever/opdrachtnemer heeft een overeenkomst van opdracht aangemaakt MedWB, vervolgens digitaal ondertekend en daarna naar jouw gestuurd. Wat wordt er nu van jou verwacht?

Digitaal ondertekenen 
We adviseren je om de overeenkomst goed door te lezen. Bij akkoord kun je de overeenkomst digitaal ondertekenen. Dat gaat als volgt:
  1. Log in op Waarneembemiddeling.nl
  2. Klik op 'administratie'
  3. Klik op 'overeenkomsten'. Je vindt hier alle overeenkomsten die je hebt afgesloten of ontvangen. Hier staat ook de overeenkomst die je zojuist hebt ontvangen ter ondertekening tussen. 
  4. Soms ontvang je een unieke code. In dat geval klik rechtsboven op de zwarte button 'ik heb een code ontvangen' en voer je de unieke code in.  
  5. Klik op het pijltje rechts in de regel van de nieuwe overeenkomst. Je kunt de overeenkomst downloaden, accorderen of afkeuren. Als je de overeenkomst afkeurt, kun je een toelichting invullen. Deze toelichting wordt verstuurd naar de andere partij. Als je de overeenkomst accordeert, wordt er een melding verzonden naar de andere partij.  

Overeenkomst bewaren

De door jou goedgekeurde overeenkomsten worden automatisch bewaard. Printen of opsturen naar de Belastingdienst is niet nodig. Zo heb je bij een eventuele controle altijd jouw afgesloten overeenkomsten bij de hand. 


Feedback and Knowledge Base