Welke huisartsenposten zijn aangesloten bij Waarneembemiddeling.nl?

Meer dan 80 huisartsenposten zijn bij ons aangesloten. We noemen dat Poolbeheer; het beheren van de pool waarnemers op de huisartsenpost. Huisartsen en waarnemers vinden elkaar gemakkelijker, terwijl de post juist werkt aan kwaliteit en administratieve processen vereenvoudigt. Onder 'mijn pools' en dan 'huisartsenposten' zie je welke huisartsenposten er zijn aangesloten. 

Voordelen Poolbeheer voor de posten
De administratie en het beleid rondom het waarnemen bezorgt huisartsenposten behoorlijk wat administratieve rompslomp: de aanmelding van nieuwe waarnemers, registratie, up-to-date houden van de waarneemlijst, up to date houden van alle documenten, doorgeven van een overname, enzovoort. Via Waarneembemiddeling.nl krijgen huisartsenposten meer grip op deze processen.

Voordelen Poolbeheer voor de waarnemer
Waarnemers vragen via Waarneembemiddeling.nl acceptatie aan bij een huisartsenpost. Als de waarnemer is geaccepteerd, kan hij via Waarneembemiddeling.nl reageren op alle diensten die voor deze post worden aangeboden. Het grote voordeel is dat waarnemers op één plek acceptatie kunnen aanvragen voor meerdere posten en dat ze één duidelijk overzicht hebben van alle diensten die worden aangeboden op alle posten waar ze willen werken.

Voordelen Poolbeheer voor de gevestigde huisarts
Als gevestigde huisartsen een dienst ter overname willen aanbieden, hoeven zie niet alle waarnemers te bellen of te mailen. Bovendien hoeven ze niet zelf bij te houden welke waarnemer op welke post geaccepteerd is. Met één druk op de knop plaatsen ze de dienst op Waarneembemiddeling.nl en deze wordt automatisch doorgestuurd naar alle waarnemers die op de post geaccepteerd zijn. Deze lijst is altijd up to date. Is er een waarnemer gevonden? Dan worden alle andere waarnemers met één druk op de knop gemaild dat ze niet meer hoeven te reageren. Dat scheelt een hoop werk.

Poolbeheer is niet hetzelfde als Dossierbeheer. Lees meer over Dossierbeheer

Feedback and Knowledge Base