Hoe kan ik documenten verwijderen?

Heb je documenten op onze website geupload? Dan kun je ze alleen verwijderen als ze nog niet met een organisatie of gebruiker zijn gedeeld.

Waarom kan ik niet alle documenten verwijderen?
Documenten die nog niet gedeeld zijn met een gebruiker of organisatie kun je zelf verwijderen. Documenten die WEL zijn gedeeld met een gebruiker of organisatie kun je NIET verwijderen. Een organisatie (bijvoorbeeld een huisartsenpost) of een andere gebruiker (bijvoorbeeld een huisarts waar je een dienst voor hebt gedaan) zijn verplicht om een kopie van deze documenten te bewaren. Als je het document verwijdert, hebben zij dit document niet meer in hun administratie.

Hoe verwijder ik documenten die nog niet zijn gedeeld?
Documenten die nog niet zijn gedeeld, kun je zelf verwijderen. 
Stap 1. Ga naar 'administratie' en klik op 'documenten'. 
Stap 2. Klik op het pijltje naast het document 
Stap 3. Klik op 'verwijderen'.

Lees ook:

Feedback and Knowledge Base