Hoe meld ik mij aan als waarnemer bij een huisartsenpost?

Ben je huisarts en wil je bij een huisartsenpost aan de slag gaan? Je hoeft alleen acceptatie aan te vragen bij posten die een samenwerkingsverband hebben met Waarneembemiddeling.nl. Zodra je geaccepteerd bent, kun je reageren op aangeboden diensten. Voor posten zonder samenwerkingsverband is dat niet nodig. Je kunt dan direct reageren op aangeboden diensten. 

Hoe werkt het?
Stap 1. Klik op Mijn pools in de grijze balk links en klik op huisartsenposten. Hier zie je op welke huisartsenposten je al geaccepteerd bent en waar je acceptatie kunt aanvragen.

Stap 2. Zoek de post waar je acceptatie wil aanvragen.

Stap 3. Klik op het pijltje rechts naast de post en kies voor Acceptatie aanvragen. Vervolgens zie je de status veranderen naar Aangevraagd. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.


De huisartsenpost wijzigt handmatig je status van Aangevraagd naar gestart, waarna je een e-mail ontvangt van de huisartsenpost met de aanmeldprocedure. Deze procedure wordt bepaald door de post en is op iedere post weer iets anders. Wanneer je aan de procedure hebt voldaan, zal de post je accepteren en de status wijzigen naar Geaccepteerd. Vanaf dat moment kun reageren op diensten.

Feedback and Knowledge Base