Ik kan niet inloggen

Als je niet kunt inloggen, zijn er verschillende oorzaken mogelijk.

Oorzaak 1. Ik weet mijn gebruikersnaam niet

Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarop je berichten van ons ontvangt. Weet je niet welk e-mailadres aan je account is gekoppeld? Neem dan contact met ons op via info@waarneembemiddeling.nl.

Oorzaak 2. Ik weet mijn wachtwoord niet

Stap 1. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ of ga naar de homepage en klik rechtsboven op de zwarte button ‘inloggen’ en vervolgens ‘wachtwoord vergeten’.

Stap 2. Vul het e-mailadres in, waarmee je inlogt op Waarneembemiddeling.nl. Je ontvangt een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Stap 3. Na het instellen van een nieuw wachtwoord, kun je weer inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.