Instellingen voor niet-geaccepteerde waarnemers (vindbaarheid diensten)

Mag een waarnemer die niet geaccepteerd is, wel de aangeboden diensten op de huisartsenpost inzien? Of mag een waarnemer die niet geaccepteerd is ook niet zien welke diensten ter overname worden aangeboden? Dat bepaal je als huisartsenpost zelf.

Niet-geaccepteerde waarnemers
Alleen geaccepteerde waarnemers kunnen diensten overnemen via Waarneembemiddeling.nl. Je kunt als huisartsenpost zelf bepalen of een niet-geaccepteerde waarnemer basisgegevens van een dienst wel of niet mag inzien.

Stap 1. Ga naar ‘instellingen’ en klik op ‘vindbaarheid diensten’.
Stap 2. Vink aan wat niet-geaccepteerde waarnemers mogen:
             1) wel de diensten inzien, maar niet reageren.
             2) helemaal de aangeboden diensten niet inzien.

Lees ook:
Hoe controleer ik de BIG van onze waarnemers?
Hoe exporteer ik alle e-mailadressen naar Outlook?