Hoe exporteer ik alle e-mailadressen naar Outlook?

Via Waarneembemiddeling.nl heb je één duidelijk overzicht van alle waarnemers die op je post(en) werken of willen werken. Staat een waarnemer niet in deze pool, dan mag hij dus ook niet werken op de post(en). De waarnemer kan dan ook niet via onze website diensten op jouw post overnemen. Je kunt deze gegevens ook exporteren naar Excel

Stap 1. Log in op Waarneembemiddeling.nl en klik op ‘Poolbeheer’ en dan ‘Waarnemers’.
Stap 2. Kies welke groep waarnemers je wilt exporteren. Let op: als je kiest voor ‘alle waarnemers’, dan exporteer je ook de waarnemers met de status ‘geweigerd’.
Stap 3. Geef de juiste selectie aan en klik op ‘zoeken’. Alle e-mailadressen worden nu getoond, gescheiden met een punt-komma.
Stap 3. Kopieer deze selectie en plak deze in je e-mail. Vergeet niet om de e-mailadressen in de BCC te zetten.

Lees ook:
Hoe exporteer ik alle gegevens van waarnemers naar Excel?
Hoe zorg ik ervoor dat de gegevens van waarnemers compleet zijn?