Hoe zorg ik ervoor dat de gegevens van waarnemers compleet zijn?

Hoewel verreweg de meeste waarnemers de profielgegevens op Waarneembemiddeling.nl goed bijhouden, zullen de gegevens nooit helemaal compleet zijn. Heeft jouw huisartsenpost het Dossierbeheer aan ons uitbesteed? Dan zorgen wij ervoor dat alle gegevens compleet zijn. 

Heeft jouw huisartsenpost geen Dossierbeheer? Dan kun je de gegevens zelf controleren op Waarneembemiddeling.nl. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

·        Mailing naar alle waarnemers
Je kunt heel gemakkelijk alle e-mailadressen kopiëren naar Outlook en zo alle waarnemers vragen of ze de gegevens in hun profiel op Waarneembemiddeling.nl willen aanvullen. Je zou eventueel ook een export kunnen maken van alle gegevens en deze toevoegen in de e-mail. Zo zien waarnemers in één oogopslag of er gegevens missen of niet meer kloppen. Ze hoeven dan niet eerst in te loggen, maar zien direct wat ze moeten aanvullen of wijzigen.

·        Aanpassen waarneemovereenkomst
De meeste huisartsenposten sluiten een waarneemovereenkomst af met de waarnemers. In dit document kun je opnemen dat waarnemers verplicht zijn om gegevens in hun profiel compleet te maken en in de toekomst bij te houden.

Aanpassen e-mails acceptatieprocedure 
Als waarnemers acceptatie aanvragen bij een huisartsenpost, worden er automatisch mails gestuurd bij de verschillende statussen. Hierin kun je opnemen dat waarnemers de gegevens in hun profiel op Waarneembemiddeling.nl moeten invullen, om geaccepteerd te worden op de post.

Feedback and Knowledge Base