Waar vind ik de gevestigde huisartsen van mijn post?

Op deze pagina zie je alle gevestigden die zijn aangesloten bij de post. Gevestigde huisartsen kunnen dit zelf aangeven in hun profiel op Waarneembemiddeling.nl, maar ook huisartsenposten kunnen zelf huisartsen toevoegen in deze lijst. 

Waarom geeft een huisarts in zijn profiel aan dat hij is aangesloten op onze post?
Als een huisarts in zijn profiel heeft aangegeven dat hij is aangesloten op de post, kan hij sneller diensten plaatsen. De post is dan al voor-ingevuld. 

Er staan huisartsen tussen die niet bij ons zijn aangesloten
Huisartsen kunnen zelf aangeven aan in hun profiel dat ze bij jouw post zijn aangesloten. Hier zit geen controle op. Het kan dus voorkomen dat er huisartsen tussenstaan, die niet zijn aangesloten. Deze kan je zelf verwijderen. 

Niet alle gevestigde huisartsen staan er tussen
Is de lijst niet compleet en wil je huisartsen toevoegen? Klik dan op de zwarte button 'toevoegen' rechtsboven. Je kan vervolgens huisartsen toevoegen door te zoeken op BIG nummer, naam of e-mailadres.

Ik wil niet dat huisartsen zelf kunnen aangeven dat ze gevestigd zijn op onze post
Als je niet wil, dat huisartsen zelf kunnen aangeven in hun profiel dat ze gevestigd zijn op de post, kan dat uitgezet worden. Neem daarvoor contact met ons op via info@waarneembemiddeling.nl

Feedback and Knowledge Base