Hoe exporteer ik alle gegevens van waarnemers naar Excel?

Via Waarneembemiddeling.nl heb je één duidelijk en actueel overzicht van alle waarnemers die op je huisartsenpost(en) werken of willen werken. In het overzicht kun je ook alle gegevens van de waarnemers terugvinden, zoals adresgegevens, BIG-nummer, e-mailadres en het telefoonnummer.

Om de gegevens te exporteren volg je de volgende stappen:
Stap 1. Log in op Waarneembemiddeling.nl en klik op ‘poolbeheer’ en kies voor ‘waarnemers’.
Stap 2. Geef de juiste selectie aan en klik op ‘zoeken’. Vervolgens klik je op de zwarte button ‘exporteer naar Excel’. In de kolom ‘status’ zie je nogmaals de status van de waarnemer.
Stap 3. De gegevens worden vervolgens gedownload.

Posten met Dossierbeheer
Huisartsenposten die naast het Poolbeheer ook het Dossierbeheer via onze website regelen, kunnen meer informatie exporteren naar Excel. Naast de gebruikelijke gegevens kunnen zij ook de status van alle verplichte items per waarnemer uit de dossiers exporteren. Je ziet dan in Excel welke documenten geupload zijn en wanneer deze documenten verlopen.

Lees ook:
Hoe maak ik notities bij waarnemers?
Hoe wijzig ik de status van een waarnemer?