Ik heb een Overeenkomst van Opdracht ontvangen. Wat moet ik doen?

Een gebruiker van Waarneembemiddeling.nl heeft een Overeenkomst van Opdracht aangemaakt via onze website, vervolgens digitaal ondertekend en daarna naar je gestuurd. Je kunt nu deze overeenkomst digitaal ondertekenen of afkeuren. Dat gaat als volgt:
  1. Log in op Waarneembemiddeling.nl
  2. Klik op 'administratie'
  3. Klik op 'overeenkomsten'
Je vindt hier alle overeenkomsten die je hebt afgesloten of ontvangen, waaronder de overeenkomst die je zojuist hebt ontvangen en nog moet ondertekenen. Je kunt nu de overeenkomst downloaden, accorderen of afkeuren. Als je de overeenkomst afkeurt, kun je een toelichting invullen. Deze toelichting wordt verstuurd naar de andere partij. Als je de overeenkomst accordeert, wordt er een melding verzonden naar de andere partij.

Overeenkomst bewaren

Je hoeft de overeenkomst niet te printen. Je bewaart de overeenkomst gratis op Waarneembemiddeling.nl. Je hoeft de overeenkomst ook niet naar de Belastingdienst op te sturen. Zij kunnen hier steekproefgewijs om vragen.

Lees ook:
Waarom moet ik een overeenkomst van opdracht afsluiten?
Ik heb een e-mail ontvangen met een unieke code. Wat moet ik doen?