Wat vul ik in onder ‘beschikbaarheid’?


Wil je gericht zoeken naar vacatures en diensten? Beheer je voorkeuren onder de pagina ‘beschikbaarheid’. De pagina ‘werk zoeken’ en dan ‘beschikbaarheid’ is opgedeeld in 3 blokken;

1. Regio’s
Vul één of meerdere postcodegebieden in met een straal kilometers daaromheen waarbinnen je vacatures wilt zoeken. Je geeft per postcodegebied aan in welke vacaturesoort je geïnteresseerd bent.


2. Posten waarvoor acceptatie vereist is
Ruim tachtig huisartsenposten hebben een samenwerkingsverband met Waarneembemiddeling.nl. Voor deze huisartsenposten is het belangrijk om eerst acceptatie aan te vragen voordat je op diensten regeert. Hier zijn alle posten zichtbaar waar je momenteel geaccepteerd bent. Geef per post aan in welke dienstsoorten je geïnteresseerd bent.3. Posten waarvoor geen acceptatie vereist is
Alle huisartsenposten waar geen acceptatie vereist is, vind je hier. Ook hier kun je per post aangeven in welke dienstsoorten je geïnteresseerd bent.   

Vacatures en diensten doorsturen naar mijn e-mailadres
De wensen die je hier invult, worden meegenomen in de vacature-alerts. Dat betekent dat vacatures en diensten worden doorgestuurd naar je e-mailadres op basis van de wensen op deze pagina. De frequentie van de vacature-alerts kun je instellen onder 'berichten' en dan 'berichtinstellingen'. 

Feedback and Knowledge Base