Hoe kan ik documenten uploaden?

Via Waarneembemiddeling.nl kun je heel eenvoudig documenten uploaden, zoals certificaten of een cv. Deze documenten worden vervolgens opgeslagen op de beveiligde server van Waarneembemiddeling.nl.

Uploaden gaat als volgt:

Stap 1.Ga naar 'Administratie' en dan naar 'Documenten'. Klik vervolgens op 'Toevoegen'.
Stap 2. Kies het soort document dat je wil uploaden.
Stap 3. Vul de naam van het document in, de juiste verloopdatum en upload vervolgens het bestand.

Meer informatie over het formulier antecedenten arbeidsverleden, lees je hier.