Ik heb een e-mail ontvangen met een unieke code. Wat moet ik doen?

Een gebruiker van Waarneembemiddeling.nl heeft online een overeenkomst aan gemaakt en naar jou verstuurd. Met de unieke code kun je de overeenkomst via ons platform inzien.

Hoe werk het?
Met deze code kun je de overeenkomst op Waarneembemiddeling.nl inzien. Dat gaat als volgt:

1. Log in op Waarneembemiddeling.nl
  2. Ga in de linkerkolom naar 'administratie' en vervolgens naar 'overeenkomsten'.
  3. Klik rechtsboven op de zwarte button 'ik heb een code ontvangen' en voer de unieke code in.
  4. Je kunt de overeenkomst nu downloaden en rustig doornemen.
  5. Heb je een lidmaatschap? Dan kun je de overeenkomst digitaal ondertekenen of afkeuren. Wanneer je de overeenkomst afkeurt kun je in het begeleidende e-mailbericht een toelichting geven.
  6. Heb je geen lidmaatschap? Dan kun je de overeenkomst downloaden en printen en vervolgens ondertekenen en per post of ingescand retourneren.