Wat is het verschil tussen een betaald en een gratis account?

Ben je werkzoekend of waarnemend huisarts? 

Waarneembemiddeling.nl is hét perfecte middel om diensten en vacatures voor huisartsen te vinden. Bovendien kun je direct contact opnemen met de plaatser van de vacature, zonder onze tussenkomst. Om alle actuele vacatures en diensten volledig in te kunnen zien en er op te kunnen reageren, is het belangrijk om een abonnement af te sluiten.

Met een abonnement kun je:

  • Details van vacatures en diensten inzien en erop reageren
  • Vacatures en diensten laten doorsturen naar je e-mailadres
  • Direct in contact komen met de plaatser van de vacature of dienst
Zonder abonnement kun je:


Voor acceptatie aanvragen bij huisartsenposten, je waarneemdossier van een post compleet maken, factureren en contracteren heb je GEEN abonnement nodig. 

Ben je praktijkhouder?

Praktijkhouders hoeven geen abonnement af te sluiten. Zij kunnen gratis diensten plaatsen. Alle overige tarieven vind je hier.   

Heb jij een ander beroep dan huisarts? 

Doktersassistenten, praktijkondersteuners, praktijkmanagers en andere beroepen dan huisartsen, hoeven geen abonnement af te sluiten. 

Wat kost een abonnement op Waarneembemiddeling.nl?

Een abonnement sluit je af tot en met 31 december en het bedrag wordt na ratio berekend. Klik op je naam rechtsboven in beeld en dan op abonnementen. Hier zie je het actuele tarief. Het abonnementsgeld mag voor een zzp’er als beroepskosten worden gerekend (acquisitiekosten). Dat scheelt! De netto kosten van het abonnement zijn daardoor voor een zzp’er maar ongeveer de helft van het gerekende bruto bedrag.

Lees ook:

Hoe sluit ik een abonnement af? 
Feedback en Kennisbank