Wat is het verschil tussen een betaald en een gratis account?

Ben je werkzoekend of waarnemend huisarts? 

Waarneembemiddeling.nl is hét perfecte middel om diensten en vacatures voor huisartsen te vinden. Bovendien kun je direct contact opnemen met de plaatser van de vacature, zonder onze tussenkomst. Om alle actuele vacatures en diensten volledig in te kunnen zien en er op te kunnen reageren, is het belangrijk om een abonnement af te sluiten.

Met een lidmaatschap kun je (tot 2019!!):

  • Details van vacatures en diensten inzien en erop reageren
  • Vacatures en diensten laten doorsturen naar je e-mailadres
  • Direct in contact komen met de plaatser van de vacature of dienst
Zonder lidmaatschap kun je:

Voor acceptatie aanvragen bij huisartsenposten, je waarneemdossier van een post compleet maken, factureren en contracteren heb je GEEN lidmaatschap nodig. 

Let op: vanaf 1 januari 2019 nemen we afscheid van de abonnementen voor het zoeken naar vacatures en ANW-diensten! Tot en met eind december 2018 kun je je abonnement gebruiken zoals je gewend bent, dus voor het zoeken naar ANW-diensten, vacatures en waarnemingen. Vanaf januari 2019 kun je met jouw lidmaatschap gebruik maken van drie interessante voordelen.

Ben je praktijkhouder?

Praktijkhouders hoeven geen lidmaatschap af te sluiten. Zij kunnen gratis diensten plaatsen. Alle overige tarieven vind je hier.   

Heb jij een ander beroep dan huisarts? 

Doktersassistenten, praktijkondersteuners, praktijkmanagers en andere beroepen dan huisartsen, hoeven geen lidmaatschap af te sluiten. 
Feedback en Kennisbank