Hoe sluit ik een lidmaatschap af?

Ben je huisarts en wil je alle diensten inzien en erop reageren? Tot en met december 2018 kun je alleen met een lidmaatschap alle details zien en reageren op vacatures (m.u.v. diensten die zijn uitgezet door persoonlijke dienstverlening van BKV/Waarneembemiddeling.nl en m.u.v. diensten die op posten die gebruik maken van de module Dossierbeheer)

Stap 1. Log in op Waarneembemiddeling.nl en klik rechtsboven op het pijltje naast jouw naam

Stap 2. Klik op 'lidmaatschappen'. Als je nog geen lidmaatschap hebt, dan staat er onder 'lopende lidmaatschappen' de tekst 'Je hebt nog geen lopende lidmaatschappen'.

Stap 3. Klik bij 'af te sluiten lidmaatschappen' op het pijltje en kies voor 'afnemen'. Je komt nu in de betaalmodule.

Stap 4. Klik op 'Ik wens een digitale factuur per e-mail te ontvangen (PDF)' en vink 'Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals getoond op de website' aan. Klik op 'verder'.

Stap 5. Controleer de gegevens en klik op 'betalen'. Kies voor de gewenste betaalmethode en doorloop de betaalmodule.

Let op: Vanaf januari 2019 nemen we afscheid van de abonnementen voor het zoeken naar vacatures en anw-diensten! Tot en met eind december 2018 kun je je lidmaatschap gebruiken zoals je gewend bent, dus voor het zoeken naar anw-diensten, vacatures en waarnemingen. Vanaf januari 2019 kun je met jouw lidmaatschap gebruik maken van drie interessante voordelen.