Skip to content

Hoe plaats ik een dienst?

Stap 1. 
Ga zodra je bent ingelogd naar Werk plaatsen, kies bij beroepsgroep voor Huisarts en bij soort vacature voor Dienst op een huisartsenpost. Ga verder.


Stap 2.
Kies hier de huisartsenpost waarop de dienst plaatsvindt. Ga verder.

Stap 3.
Kies de datum en de dienstcode. Vul vervolgens een toelichting in. Geef aan of je zelf de ingeroosterde bent of dat je de dienst namens een andere huisarts plaatst. In dat laatste geval geef je aan wie de oorspronkelijke ingeroosterde was. Geef aan wat het tarief is.  

Je hebt nu drie mogelijkheden:

  • Direct plaatsen: de dienst wordt online gezet en gemaild naar alle waarnemend huisartsen*. Je dienst blijft online totdat je deze zelf afmeldt OF totdat de datum waarop de dienst plaatsvindt gepasseerd is. Na plaatsing wordt de dienst doorgemaild naar de geaccepteerde waarnemers*.
  • Bewerken: je gaat terug naar de velden waar je zojuist ook was en kan de vacature wijzigen.
  • Afmelden: je kunt de dienst direct afmelden, zonder dat deze wordt doorgestuurd en online gezet. Voor deze optie kun je kiezen als je al een waarnemer hebt gevonden. Dit is niet alleen handig voor je administratie, maar ook voor de huisartsenpost. Na afmelden ontvangt de huisartsenpost namelijk direct een melding over de roosterwijziging, zodat ze de dienst in het rooster kunnen verwerken.
* Berichtinstellingen
Diensten worden per e-mail doorgestuurd naar de geaccepteerde waarnemers van de betreffende post. Zij kunnen zelf in hun account aangeven hoe vaak ze de diensten willen ontvangen: direct, dagelijks of wekelijks. Het is ook mogelijk dat geaccepteerde waarnemers hun vacature-alerts hebben uitgeschakeld.

Feedback and Knowledge Base