Hoe kan ik zien of ik ben geïdentificeerd door BKV?

De status van je persoonlijke identificatie vind je terug bij je profiel.

Stap 1. Klik na inloggen op je naam rechtsboven in beeld.
Stap 2. Klik op 'Mijn profiel'.

Je ziet vervolgens één van onderstaande statussen staan. Wanneer je persoonlijk bent geïdentificeerd, staat er bij je status een groen vinkje. Staat er een rood vinkje? Dat betekent dat je nog niet bent geïdentificeerd bij BKV. Maak in dat geval een afspraak met één van onze medewerkers om de identificatie compleet te maken.