Waarom moet ik het formulier antecedenten arbeidsverleden invullen?

Vanwege de Vergewisplicht in de Wkkgz is het belangrijk om als waarnemer het formulier antecedenten arbeidsverleden toe te voegen aan je online dossier. Een opdrachtgever kan op basis van het formulier beoordelen of je inzetbaar bent.

Het formulier antecedenten arbeidsverleden is twee jaar geldig. Na het verstrijken van dit termijn dient het formulier opnieuw ingevuld te worden en te worden geüpload.

Download het formulier antecedenten arbeidsverleden via deze link of selecteer het formulier bij je online dossier.
Stap 1. Ga naar de pagina ‘Administratie’ en ‘Documenten’.
Stap 2. Klik rechtsboven op de zwarte button 'document toevoegen'.
Stap 3.
Kies voor 'formulier antecedenten arbeidsverleden' en voeg het document toe.