Waar vind ik het formulier antecedenten arbeidsverleden?

Vanwege de Vergewisplicht in de Wkkgz is het belangrijk om als waarnemend huisarts het formulier antecedenten arbeidsverleden toe te voegen aan je online dossier. Een opdrachtgever kan op basis van het formulier beoordelen of je inzetbaar bent.

Het formulier antecedenten arbeidsverleden is twee jaar geldig. Na het verstrijken van dit termijn dient het formulier opnieuw ingevuld te worden en te worden geüpload.

Download het formulier antecedenten arbeidsverleden via deze link of selecteer het formulier bij je online dossier.
Stap 1. Zorg dat jouw document uit één document bestaat, je kunt namelijk maar één pagina uploaden.
Stap 2. Ga naar de pagina Administratie en Documenten
Stap 3. Klik rechtsboven op de blauwe button Document toevoegen.
Stap 4. Kies voor Formulier Antecedenten Arbeidsverleden en voeg het document toe.